Burn-out, depressie, bore-out, overspannenheid treffen altijd een ander. Dat klopt, totdat jezelf die ander bent. Vaak overkomt het mensen die hart voor de zaak hebben en vervolgens gefrustreerd worden in hun goede bedoelingen. Zij raken de regie over hun eigen handelen kwijt. Het proces naar deze diagnoses duurt lang, het herstel gaat sneller mits het goed aangepakt wordt.

DE BEHANDELING

Het programma dat je gaat volgen zorgt ervoor dat alle aspecten belicht worden, je krijgt handvaten op het cognitieve en op het fysieke vlak. Je leert jouw grenzen herkennen, erkennen en te respecteren zowel op lichamelijk als geestelijk vlak en krijgt een plan van aanpak om terugval te voorkomen.  Wij bieden je hierbij een multidisciplinaire begeleiding.

Uiteraard heeft niet iedereen dezelfde klachten en is het dus ook niet mogelijk om iedereen exact hetzelfde programma aan te bieden, we zullen dan ook zoveel mogelijk maatwerk aanbieden en ons programma op jou proberen af te stemmen. Je mag van ons verwachten dat we dit met jou overleggen.

Het is lastig om alle informatie te onthouden en daarom hebben we de informatie samengevat in een draaiboek en per discipline (Fysiotherapie, Psychologie, Haptonomie) geordend. Het wordt jouw persoonlijk draaiboek, het is de bedoeling dat je je eigen vorderingen erin bij houdt en eventueel aantekeningen maakt bij de uitleg van de theorie.

Omdat iedereen verschillend is, zullen we je uitgebreid onderzoeken door middel van een intake, (kracht)metingen, vragenlijsten en trainingsresultaten. Afhankelijk van de resultaten zal het programma op jou afgestemd worden.

 • De fysiotherapeut zal je begeleiden bij het verhogen van je belastbaarheid en je fysieke prestaties.
 • De psycholoog zal je begeleiden bij het versterken van je mentale belastbaarheid en proberen samen met jou de oorzaak en de oplossing te vinden voor de disbalans tussen je draagkracht en draaglast.
 • De haptonoom zal je begeleiden bij het leren luisteren naar de signalen van je lichaam en het kunnen ontspannen onder meer door ademtherapie.

U bent van harte welkom om met ons contact op te nemen of langs te komen voor een vrijblijvend gesprek.

Download hier de brochure

Neem contact op.

  Voornaam

  Achternaam

  Email

  Telefoon

  Bericht

  Call Now Button