Fitnessen onder begeleiding?

Wilt u zelfstandig trainen maar toch de zekerheid hebben dat er op u gelet wordt? Of wilt u de behaalde resultaten inzien en bespreken? Dan is de Vrije Fitness bij SMC Sliedrecht mogelijk wat voor u! Op deze manier kunt u uw spierkracht en conditie trainen op tijden die u het beste uitkomen.

Voordeel van vrije fitness Sliedrecht

Wel of geen patiënt bij SMC Sliedrecht/PMC Twigt u bent altijd welkom om bij ons te komen fitnessen. Het voordeel van onze vrije fitness is dat u traint onder toezicht van fysieke trainers en fysiotherapeuten. Dus mocht u vragen hebben over bepaalde oefeningen of trainingen of hoe u sommige bewegingen moet uitvoeren dan kunt u ze gerust stellen. Ook is het mogelijk dat onze fysieke trainers een trainingsschema opstellen voor u.

Tarieven Fitness Sliedrecht

Jong of oud, iedereen kan deelnemen aan de Vrije fitness. Wij bieden 3 abonnementsvormen aan waar u gebruik van kunt maken:

  • €41,50 onbeperkt
  • €26,00 1 keer per week fitness
  • €20,50 Kids & Tiener fitness
*inschrijfkosten bedragen €30 inclusief intake + schema en u betaald €5,00 borg voor de druppel

Deelnemen?

U kunt bij ons altijd terecht om te starten met de vrije fitness, wilt u voor de 1e keer trainen dan verzoeken wij u wel eerst een afspraak te maken met of bij 1 van onze trainers zodat deze voor u een op maat gemaakte training kan geven. In de proefles bespreken wij uw doelstelling(en) en maakt u kennis met onze trainer(s), apparaten en faciliteiten.

Neem contact op.

Voornaam
Achternaam
Email
Telefoon
Bericht